Hvad skal mit barn medbringe?

Madpakke, skiftetøj, overtøj og fodtøj efter årstiden. Hjemmesko. Evt. sovedyr hvis barnet skal sove til middag.

Barnets EGET navn skal stå i overtøj, fodtøj og indesko både af hensyn til jer og personalet – tøj og sko er lettere at finde igen og vi lettes gevaldig meget i det daglige. Ekstra tøj lægges i kurven over barnets garderobe. Af hensyn til kurvenes holdbarhed og plads på barnets rum henstiller vi til at man altid tager poser og tasker med hjem, når tøjet er lagt i kurven mandag morgen.

Når barnet forlader børnehaven fredag eftermiddag skal alt fra barnets garderobe med hjem. Det sker af hensyn til rengøring af garderoberne. Til hverdag ser vi gerne, at I hjælper barnet med at sætte alt fodtøj op på bænken.