Skolens dagligdag

På skolen bruger vi i størstedelen af skoleugerne traditionelt skema, med dansk, matematik, musik o.s.v.

Men jævnligt tilsidesætter vi skemaet og arrangerer emneuger, temadage m.m. Se i menuen til højre hvor en del af disse dage er beskrevet.

Vi starter hver morgen, bortset fra fredag, med 15 minutters fælles morgensang. Første sang er gennemgående for hele ugen, derefter følger fortælling, skuespil, oplæsning eller lignende. Til slut en sang, der skifter hver dag, og gerne en som alle kender, så de små der endnu ikke kan læse også kan være med.

Hver fredag tages 11 elever ud af de ældste klasser (4.-8.) og disse elever hjælper i køkkenet med madlavning borddækning til det fælles måltid der slutter ugen af for de ca. 140 elever og 15 ansatte.

Printervenlig version   ·  Sidst opdateret: 01. Feb 2016