Personale

Afdelingsleder Yrsa Poulsen (1959)

Uddannet pædagog i 1984, og har haft med ledelse at gøre siden 1995. Har sideløbende arbejdet og uddannet sig indenfor det alternative felt. Yrsa er gift med Leif, har to voksne sønner og bor på en lille nedlagt ejendom ved Nim. Fritiden går blandt meget andet med islandske heste, natur og renovering af ejendommen.

Brenda Therkildsen (1957)

Brenda er uddannet pædagog i Canada i 1980. Brenda er gift med Knud, de har fire børn og bor på en gård i Træden, hvorfra Knud driver sin tømrervirksomhed, udover at dyrke juletræer og opdrætte grise. Fritiden bruges blandt andet på sommerhus, familie og venner.

Charlotte Pedersen (1967)

Charlotte er gift med Laurids og de har tre børn. Charlotte var hjemmegående de første 11 år af børnenes liv, hvorefter hun igen kom på arbejdsmarkedet. Familien bor i Føvling og fritiden går med deres store fælles interesse, høns og camping og familie.

Bodil Rødgård Jensen (1966)

Bodil er uddannet pædagog i 1990 og har arbejdet både på fritidshjem og i børnehave. Bodil arbejder bl.a. med sprogvurdering af børn. Hun er gift med Michael og de bor i Træden med deres to piger.

Rosa Callesen (1961)

Rosa er uddannet sosu-hjælper. Hun har arbejdet med børn i alle aldre på forskellige institutioner i 20 år. Rosa er gift med Jørn, bor i Lund og har 5 voksne børn. Rosa interesserer sig meget for naturen og bruger gerne sin fritid udendørs.

Sara

Uddannet designer/produktudvikler i 2002. Har arbejdet som designer inden for børnetøj i 7 år først som selvstændig og dernæst som ansat i virksomhed i Silkeborg. Har siden 2012 haft egen virksomhed med udvikling og salg af nye produkter inden for hestebranchen.

Jeg holder meget af sang, musik, kunst og grafik samt alt hvad der har med ideudvikling og opfindsomhed at gøre. I fritiden driver jeg en hobbyvirksomhed med design af uldprodukter. Bor i Træden sammen med Kristoffer og vores to drenge.

Simone

Sandie