Personale

Thomas Kilsmark

Thomas er ansat som Friskolens leder pr. 1. januar 2017. Han er uddannet cand. mag. i musik og italiensk og har desuden linjefag i dansk. Thomas har sideløbende uddannelse indenfor ledelse og kommunikation, psykologi og filosofi.

Dorthe Munch Sand

Dorthe er klasselærer i skolens yngste klasser.
Dorthe er uddannet fra Nr. Nissum Seminarium i 1992 med liniefag i idræt og dansk. Dorthe var ansat på Struer Friskole, inden hun kom til Tønning-Træden Friskole i 1999.
Dorthe har uddannet sig til læselærer (Reading Recovery), og hun varetager, hvor det er påkrævet, den særlige læsetræning.
Dorthe bor i Voerladegård med sin mand og tre drenge. I sin fritid er hun glad for en cykeltur og for gymnastik.

Henning KjempenesHenning Kjempenes  PT: Orlov

Henning er klasselærer i skolens ældste klasser.
Henning er uddannet på Th. Langs Seminarium i Silkeborg 1984 med liniefag i idræt og engelsk. Henning bor med sin familie Træden.

Gitte Sørensen

Gitte er klasselærer i skolens yngste klasser.
Gitte er uddannet fra Silkeborg Seminarium i 1988 med liniefag i idræt og engelsk. Hun har efteruddannelse som læselærer (Reading Recovery), og hun varetager, hvor det er påkrævet, den særlige læsetræning.
Gitte bor på tidligere dambrug i Katrinedal med sin mand og tre børn.

Helle Svenningsen

Helle er klasselærer i skolens ældste klasser.
Uddannet på Silkeborg Seminarium 1982 med liniefag i idræt og fransk. Hun har arbejdet på efterskole inden ansættelsen på Tønning-Træden Friskole i 1987.
Helle har været skolens repræsentant i det amtslige projekt "Den sundhedsfremmende skole". Dette projekt videreføres på skolen, ved aktivt at inddrage elever og elevråd i skolens hverdag, for at fremme elevernes fysiske såvel som psykiske sundhed.
Helle bor med familien i Tønning i et hus med stor blomster- og køkkenhave.

Dorthe Pors Knudsen

Dorthe er skolens souschef og klasselærer i skolens ældste klasser.
Dorthe er uddannet agronom og har arbejdet indenfor computerbranchen i en årrække før læreruddannelsen på Silkeborg seminarium 2001. Dorthe har liniefag i dansk og biologi.
Dorthe bor med sin familie i landlige omgivelser i Tønning, og bruger fritiden i naturen med bl.a. fuglekiggeri.

Betina Rasmussen

Betina er uddannet fra Silkeborg Seminarium i år 2000 med liniefag i matematik og engelsk. Inden Betina blev ansat på TTF, havde hun arbejdet 9 år på Sdr.Vissing Skole, hvor hun foruden sine liniefag også underviste i fysik/kemi og geografi. Betina bor med sin mand Jørgen og sin søn Mathias i Gl.Rye.

Hanna Roed Helbo

Hanna er klasselærer i skolens yngste klasser.
Hanna er uddannet fra Silkeborg Seminarium i 1994, med liniefag i biologi og billedkunst og har efterfølgende suppleret med uddannelser i dansk og billedkunst.
Hanna bor sammen med sin mand og 3 drenge i Virklund, hvor de nyder et nybygget hus og haveplanerne.

Heidi Mikkelsen

Heidi er uddannet fra Silkeborg Seminarium i 2006 med linjefag i dansk, idræt, natur/teknik og musik. På friskolen underviser Heidi i musik, kor, fløjte og p-fag samt i matematik i skolens yngste klasser. Heidi bor i Gjessø nær Silkeborg med sin mand og 2 børn. Fritiden bruges på sang og musik, løb og udeliv med familien.

Camma Leth Pedersen

Camma er skolens børnehaveklasseleder - ansat fra 2010. Camma er uddannet pædagog fra Peter Sabroe seminariet i 2004. Hun har de sidste fem år arbejdet som familiebehandler ved Århus kommune.
Camma har desuden timer i Børneboligen, fungerer som støttelærer på skolen og skal have valgfag med 6.- 8. klasse.
Camma bor i Træden med sine 3 børn. Fritiden bliver brugt sammen med familien og Camma nyder at få fingrene i jorden i have og væksthus. Herudover holder hun af at løbetræne og læse en god bog.

Bente Buch

Bente er skolens sekretær. Det vil som oftest være Bente, der svarer, når man ringer til skolen.

Bente er også skolens blæksprutte. Arbejdsområdet er primært kontoret med dertil hørende bogføring, lønudbetaling m.m. for friskolen, børnehaven og Børneboligen (fritidsordningen), men Bentes arbejdsopgaver favner bredt: frugtfordeling, brødsalg, vikar, glemsomme læreres hukommelse m.v.

Bente bor sammen med sin mand og fire børn på landejendom i Tønning.

Aage Hansen

Åge er skolens pedel.
Åge er uddannet tømrer, så alle håndværksmæssige problemer kan løses. Åge sørger for vedligeholdelse både ude og inde, og i undervisningen bidrager han med kreative løsninger til lærernes behov for unikke undervisningsmaterialer.
Åge og hans kone bor i Træden.

Katrine Jensen

Klasselærer og tysklærer. Samtidig står Katrine for valgfaget madlavning. Katrine bor med sin familie i Sdr. vissing.

Esben N. Larsen

Esben er uddannet fra den Fri Lærerskole. Han kan løse en Rubikubs-terning på rekordtid og er underviser i matematik og fysik. Samtidig er det Esben som er skolens IT mand.

Jan Marc Marino

Jan Marc er lærer i vores børnehaveklasse - men er også matematiklærer i de store klasser på skolen. Udover det er Jan Marc også musikmand og slår klaveret an til morgensamlinger.

Jette Suurballe.

Jette er tysklærer og har også fod på de kreative fag. Hun underviser også gerne i bueskydning som hun selv er ret dygtig til. Derudover har Jette også matematik på mellemtrinnet.

Printervenlig version   ·  Sidst opdateret: 01. Mar 2017