Personale

Yrsa Poulsen - Afdelingsleder

Yrsa er uddannet pædagog i 1984, og har haft med ledelse at gøre siden 1995. Har sideløbende arbejdet og uddannet sig indenfor det alternative felt. Yrsa er gift med Leif, har to voksne sønner og bor på en lille nedlagt ejendom ved Nim. Fritiden går blandt meget andet med islandske heste, natur og renovering af ejendommen.

Nikolaj Bach

Nikolaj bor i Gammelstrup med hans kone, hans datter og sine 6 hunde. Nikolaj har arbejdet i skoven i 8 år og har lavet en del naturformidling. Efter et trafikuheld, hvor han fik piskesmæld, læste han til Pædagogisk Assistent (PAU) i Gedved. Nikolaj holder meget af at være ude i naturen og at spille guitar og synge.

Sara

Uddannet designer/produktudvikler i 2002. Har arbejdet som designer inden for børnetøj i 7 år først som selvstændig og dernæst som ansat i virksomhed i Silkeborg. Har siden 2012 haft egen virksomhed med udvikling og salg af nye produkter inden for hestebranchen.

Jeg holder meget af sang, musik, kunst og grafik samt alt hvad der har med ideudvikling og opfindsomhed at gøre. I fritiden driver jeg en hobbyvirksomhed med design af uldprodukter. Bor i Træden sammen med Kristoffer og vores to drenge.

Simone

Sandie