Forældrekontaktperson

Alle nye forældre i vores hus får tildelt en kontaktperson i de første 3 måneder.

Formålet er at sikre, at I får relevante informationer, bliver trygge som brugere af børnehaven og at I ikke brænder inde med spørgsmål og andet som kunne være løst let og gnidningsløst. Vi vil gerne hjælpe med at I får god viden om jeres barns hverdag hos os, hvem leger barnet med, om det trives osv.

Efter denne første periode skulle det gerne være sådan, at der er en god kontakt mellem alt personale og jer om jeres barns hverdag og trivsel.

Af det velkomstbrev I får tilsendt, vil det fremgå hvem der er jeres forældrekontaktperson de første måneder. Jeres forældrekontaktperson varetager også den 3-månederssamtale som I tilbydes efter barnets første kvartal hos os.

Yderligere forældresamtaler tilbydes en gang årligt. Vi forventer desuden at I beder om en samtale, hvis I har yderligere behov. Omvendt vil vi selvfølgelig gribe fat i jer, hvis vi har et behov for at tale med jer.

Desuden holder vi ca. to gange årligt fyraftensmøder eller forældremøder, hvor vi informerer, inddrager og vender løst og fast med jer.