Børnenes indendørs rammer

Vi synes det er vigtigt at børnehaven virker hjemlig og tilstræber derfor at der er en god atmosfære og at det er et hyggeligt sted at komme. Vi tilstræber også at indrette vores hus, så det er muligt for børnene at være både udadrettede og indadrettede i deres lege og aktiviteter. Vi har flere små rum, hvis indretning giver forskellige muligheder for stille lege, vilde lege, fordybelse og hygge med bedste venner.

Det første I kommer ind i er vores entre, hvor der findes forskellige informationstavler. Her hænger forskellige oplysninger og forespørgsler fra os til jer.

Der er en tavle, hvor vi dagligt fortæller lidt om formiddagens indhold / aktiviteter og påmindelser om kommende arrangementer etc.
Der er billeder af personalet fra både børnehave og SFO.

I garderoben har børnene hver deres lille skab med billede af sig selv samt deres bomærke. Deres og jeres navne er på lågen sammen med deres billede.

I Vinkevindueskarmen har børnene mulighed for med eller uden hjælp at vinke farvel, når I skal gå.

Børnehaven består udover de små rum af tre stuer, som har hver deres funktion.

Stillestuen er velegnet til rolige aktiviteter; læsning, tegning, leg med bondegård og dyr mm. Stillestuen ligger i åben forbindelse med vores køkken, som indbyder børnene til at være med f.eks. i tilberedning og oprydning efter vores måltider.

Vinduerne i køkkenet giver os et dejligt overblik over hvem der kommer og går i huset, vi kan være opmærksomme på børn på toilettet, børn der selv vil vinke farvel etc.

Larmestuen er indrettet med henblik på mere fysisk præget aktivitet. Der er flere afgrænsede rum på gulvet i det store rum, som indbyder til forskellig leg. Men der er også en hule som indbyder til megen hygge og privat leg.

To mindre rum, Legorummet og Puderummet, giver plads til forkellige former for udfoldelse. Puderummet bliver også brugt til soverum efter frokost for de børn der sover til middag.

I Klubbens entré har den ældste årgang, Klubbørnene, deres rum og garderober. I Klubben er der mulighed for at tumle på madrassen, høre musik, tegne, lave puslespil og meget andet. Klubben indeholder også et lille køkken og det er som regel i Klubben vi holder eventuelle børnefødselsdage. I forlængelse af Klubben findes den populære Dukkekrog.

Børnehaven råder endvidere over et værksted. Det ligger for sig selv og er indrettet i en forhenværende garage.